FejlesztőPONT

Székhely: 7629 Pécs, Komjáth A .u. 5.

Telefon: +36 72 239 655

E-mail:  info@gandhikft.hu

Székhely: 7629 Pécs, Komját A. u. 5.

Telefon: +36 72 239 655

E-mail: info@gandhikft.hu

Áraink: 2800 Ft/fő/óra (kiscsoportos fejlesztés), 3000 Ft/fő/óra egyéni fejlesztés

2020. márciusától gyógypedagógiai foglalkozások indulnak nehézségekkel küzdő gyermekeknek Pécsett

Ha gyermekének gondja akad a tanulással, nehezen érti meg a feladatokat, vagy nehezen illeszkedik be az iskolai környezetébe, valószínűleg fejlesztő foglalkozásra van szüksége. Ez nehezen felismerhető, azonban kellő szakértelemmel kezelhető. Gyógypedagógusaink segítségével az Ön gyermeke is többféle szakirányú fejlesztésben részesülhet.

A gyógypedagógia lehetővé teszi a gyermekek fejlesztését különböző mozgások, eszközök segítségével. A modern eszközökkel teli termünkben nemcsak az irányított mozgásokat lehet gyakorolni bordásfalon, nagylabdával vagy egyéb sporteszközökkel, hanem a legmodernebb játékokkal, valamint egy nagyszerű számítógépes programmal és a hozzá tartozó laptopokkal gyermekét több területen is fejlesztjük. A fő területek: emlékezet, figyelem, gondolkodás, észlelés-érzékelés, kommunikáció, grafomotorika, finommotorika, számmemória, kombinációs készség, koncentrációs készség. Lehetőség van továbbá azon gyermekek fejlesztésére is, akik csupán a tanulás területén tapasztalnak nehézségeket, számukra gyógypedagógusaink tanulás-módszertani képzéseket is tartanak.

Gyógypedagógusaink – megismerve a gyermek pillanatnyi tudásszintjét – az erősségekre alapozva segítik elő a megkésett területek fejlődését. Ilyenek lehetnek például a kognitív képességek (gondolkodás, figyelem, emlékezet) részképességek (finom- és grafomotorika, szem-kéz koordináció stb.), nyelvi és szociális készségek.

AJÁNLJUK SZOLGÁLTATÁSAINKAT:

 • beilleszkedési problémák esetén,
  tanulási nehézségek felmerülése (diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia) esetén,
  figyelem- és/vagy memóriazavar esetén,
  koraszülött gyermekeknek,
  magatartászavarosnak ítélt gyermekeknek,
  nagy-, és kismozgás fejlődéssel kapcsolatos problémák esetén.

A foglalkozásokat heti két alkalommal, az egyéni igényekhez alkalmazkodva, 4-5 fős kiscsoportokban indítjuk Pécsett, a Komját Aladár u. 5. szám alatt.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

 

Benedek Berta

7629 Pécs, Komját Aladár u. 5.

kepzes@gandhikft.hu

+36 20 224 6640

SZÉKHELY

7629 Pécs, Komját A. u. 5.

LEVELEZÉSI CÍM

7629 Pécs, Komját A. u. 5.

TELEFON

+36 72 239 655

E-MAIL

info@gandhikft.hu